31-10-03

Happy Halloween!!!

Ja, ja deze nacht Halloween...

En van spoken gesproken, ik heb gisteren mijn lakens van mijn bed gehaald blijkt nu mijn ene kussensloop verdwenen te zijn, gewoon in rook opgegaan. Ik heb me er al een ongeluk op gezocht. Ik versta het echt niet...en er waren geen kindjes in de buurt dus vraag ik me echt af waar dat naartoe kan zijn?

Morgen 1 november en zoals elk jaar doen wij daar niet aan mee om op die dag de kerkhoven af te gaan schuimen om bij onze dierbaren een bloemetje te zetten. Ik vind dat zo'n geforceerd gedoe dat 1 november gedoe. Ik vind dat je naar het kerkhof moet gaan als je daar behoefte aan hebt, als je eventjes nog bij die ene persoon wil stil staan...en dat moet hem zeker niet beperken tot één jaarlijks bezoekje. Gelukkig heb ik niet veel overleden familie of vrienden die ik moet bezoeken, dus dat valt best mee.

Het is lang geleden dat ik zo moe was als vandaag, heb gewoon geen kracht noch energie om hier op mijn pc te zitten en dan moet het al ver gekomen zijn. Dus mijn pc'tje zal vroeg afgedaan hebben, straks nog eens op mijn blogjes gaan kijken voor ik ga slapen en dat zal het zijn. Geen gechat voor mij vanavond. Daar heb ik echt de kracht en energie niet meer voor. Maar zondagavond kom ik zeker langs in de blogroom!!!

19:41 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ai ai ai.. Erg hé.. dat een mens soms zo moe kan zijn.. dat hij zelfs geen energie of goesting meer heeft om nog zijn favoriete bezigheid te doen..
Tja.. een gezinnetje met drie kleine kindjes.. dat is niet te onderschatten ! Zoiets kan je echt uitputten.. ik heb er maar twee.. enne.. toen die kleiner waren.. phoeee.. dan konden die soms ook druk doen.. enne.. dan was ik 's avonds ook bek-af !
Ga jij maar eens goed rusten vandaag als de kleintjes in hun bedje liggen.. enne.. hopelijk ben je morgen dan terug een beetje beter..

Enne.. je kussensloopje.. hi hi.. dat komt vroeg of laat ook wel terug te voorschijn.. hetzij.. dat een Halloween spookje het gepakt heeft hé.. om te gaan Hallowenen.. hi hi hi.. grappieeee ;-)

Liefs...
x
x
x
x
x

Viviane

Gepost door: viviane | 31-10-03

heb daar ook nooit aan meegedaan op 1 november.. vind het beter om gewoon zonder op 1 vastgestelde dag te gaan.

doe het een beetje kalmkes aan pechke, t'weer zal ter ook mee te maken hebben om moe te lopen, ik zou nie liever constant mijn beddeke inwillen kruipen

dikken bees

Gepost door: Bloodyke | 31-10-03

De commentaren zijn gesloten.