08-11-03

Wat nemen we mee...

Vandaag is de mama eens gemeen geweest tegen haar dochtertje...

Ik kon het niet laten haar eens in dat speelgoedkarretje te laten poseren en nee, zoals jullie kunnen zien was ze er helemaal niet mee opgezet dat de mama haar daarin zette. :(

Ondertussen is fase 1 van het 'kwartelklaarmaakplan' achter de rug en ik kan nu al zeggen dat het al deels mislukt is. Volgens mij was die fles cognac die nog niet open geweest was klaar voor den poe bel, want er kwam geen vlammetje vanaf bij het flamberen en ik heb er zeker genoeg overgedaan! Heb dan nogmaals een vol glas erover gekieperd maar dan lukte het weer niet wat er toch op wijst dat den alcol er niet meer inzat maar Geert beweerde dat het geen waar was...Nu ik blijf bij mijn standpunt; volgens mij was het wel degelijk zo dat er niets van alcol nog inzat anders was er toch een vlam geweest??? Ik begrijp het niet goed... Dus de volgende keer gaan we voor rhum en nu maar afwachten hoe die beestjes gaan smaken als ik ze straks afbak...Ik verwacht mij aan het ergste...

Trouwens kwam deze morgen tot de vaststelling dat ik nog nooit geen kwartels gegeten heb hahaha!!! Het was iets anders dat mijn moeder vroeger altijd klaarmaakte. Dus dat beloofd!!! :) :) :)

Typisch ik...ik kom altijd zo'n stoten tegen.

15:32 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hahaha...zo grappig, die foto! Eerlijk gezegd, zou ik ook niet content zijn zulle, moest jij of iemand anders me in een winkelwagentje droppen...hahaha! Ik vind die foto best grappig en den deze wil ik zeker laten afdrukken, van zodra ik de laatste nieuwe foto's van mijn metekindje Eline op een cd-rom van mij heb.
Het is weer in een vluggertje dat ik online ben, Brecht zit nu in zijn bed, Sien ook en zo meteen kan ik eindelijk mijn keuken afwerken met kuisen, dat houdt in...de pontsteen nog, de bijkeuken stofzuigen, de ververstafel afwassen & verzetten en dan met de schuurborstel erin, gelijk in den ouwen tijd...moet ook met zo'n ouwe vloer die op niets trekt...die is altijd direct vuil...Bah! Het wordt tijd dat we wat meer centjes hebben dat we onze keuken kunnen vernieuwen zulle, want dat het kookfornuis zo ver van de pontsteen staat, vind ik ook zo'n vervelende situatie...je leert er wel mee leven ze, maar allesbehalve gemakkelijk is het. Enfin, voor de rest heb ik geen klagen van ons voor al zo oud te zijn.

Vlug gaan voortdoen, als Jan nu zou binnen komen, staat me wat te wachen zulle...een pak op mijn broek...hahaha!

Prettige zondag morgen,
heel veel liefs,
Vlindertje.

Gepost door: Vlindertje | 08-11-03

De commentaren zijn gesloten.