02-12-03

Barbarafeest

Zaterdag is het dus weer zover; het feest van de brandweer die s'morgensvroeg begint in de kerk en daarna verder gezet wordt in café's. S'middags gaan de brandweermannen dan samen naar het frietkot en dan terug op kroegentocht met als gevolg dat ze tegen 19 u wanneer het avondfeest begint al voor een groot deel wazig beginnen kijken. hahaha.

Het avondfeest is dus een verschillende gangenmenu 'nouvelle cuisine' geserveert in de brandweerkazerne, maar hoe chique het ook klinkt elk jaar blijkt het dus dezelfde rommel te zijn die ze ons voorschotelen.:(

Ik zeg niet van mijn eigen dat ik een heel goede kok ben, maar ik kan beter koken dan hetgeen ik daar op mijn bordje getoverd krijg! Vandaar dat ik nu voordat ik vertrek eerst mij goed volprop in het frietkot om dan uiteindelijk ernaar toe te vertrekken. Na het eten is er dan dansgelegenheid. Meestal moderne muziek waar je goe alleen op kan dansen maar af en toe ook eens een slowke ertussen en natuurlijk één of ander dom liedje.

Ook worden er af en toe naarmate de inspiratie van de feestcommissie reikt er ook spelletjes georganiseerd die echt wel NIVEAU hebben en zoals ik al eerder op mijn blogje schreef ben ik altijd bij de gelukkigen die uitgekozen worden. :)

Nu aan het avondfeest en de danspartij ontsnap ik dit jaar want we gaan er dus niet naartoe, enkel Geert gaat overdag met zijn brandweercollega's op stap maar s'avonds normaal gezien is hij bij mij.

De week erna is het dan ploegfeest, terug een etentje in de brandweerkazerne zelf. Daar kijk ik al enorm naar uit want vorig jaar was het echt wel nen heel gezelligen boel, niemand van de mannen was echt straalbezopen alhoewel Kurtje al serieus veel op had en een typische eigenschap dan voor hem is dat hij opeens een spraakwaterval wordt en wat er dan allemaal uitkomt! Amai, op zo'n momenten kunt ge wel zien dat het een schoolmeesterke is! hahaha

21:22 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.