22-12-03

Rustig dagje...

Zondagavond een rustig avondje gehad, en door omstandigheden pas heel laat in mijn bedje kunnen kruipen maar deze morgen toen ik opstond om 9 u voelde ik me kiplekker, mijn vermoeidheid waar ik nu al weken mee sukkel leek toch voor een groot deel verdwenen, heb me zelf deze middag niet moeten neerleggen omdat het me te zwaar werd, nee hoor. Een ganse dag in de weer geweest om mijn huisje wat op te ruimen. Ik was content van mezelf. :) :) :)

Al sinds zaterdag liep Geert niet goed, hij was zaterdagmiddag opgestaan met een ziek gevoel, hij dacht dat hij de griep had maar de zondag had hij enkel nog enorm veel last van zijn keel en daarmee is hij deze avond naar de dokter gegaan en hij blijkt dus een keelontsteking te hebben waarvoor hij nu antibiotica moet innemen. Hij had van de dokter 3 dagen thuis gekregen maar hij gaat ze toch niet nemen. Nu deze avond bleek hij toch nog niet zo ziek te zijn, want hij is vertrokken naar de brandweer. Hopelijk is hij deze avond niet te laat thuis.

Mijn plannen voor deze avond zijn er niet veel, een beetje tv kijken en misschien een klein beetje strijken.

20:03 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

2004 maak er iets goeds van Hey Eva, wij wensen je een knallend Kerstfeest en hopelijk toch nog een mooi Eindejaar toe. Je zal ons zeker nog horen die avond. En voor het nieuwe jaar kom ik mijn "totten" persoonlijk in ontvangst als we bij Patsy samenkomen!! Gelukkig Nieuwjaar, maak er maar iets moois van

Gepost door: erwin | 24-12-03

De commentaren zijn gesloten.