27-12-03

Blogjes hebben een nieuwe look!

En vandaag is het mij dus ook gelukt om mijn tweede blogje een nieuwe look te geven. :)

Anders heb ik vandaag niet veel gedaan dan op mijn blogjes bezig geweest, vandaag en morgen heb ik besloten om het kalmpjes aan te doen, kwestie van compensatie van mijn twee kuisdagen gisteren en eergisteren.

Gisteren was een hectische dag, s'morgens om 4 uur ging de bieper van Geert, een brand ergens k'weet nie waar. Hij zei me dat hij zeker op tijd thuis zou zijn om met Eline naar de dokter te gaan om half negen. Dus ja, ik proberen terug in slaap te raken, maar het was 6 u toen ik uiteindelijk terug in slaap raakte, en om 7 u liep die verdomde wekker af, ik had hem vergeten uitduwen, ik heb hem daar een tik verkocht dat het nie gewoon meer was en heb mooi verder geslapen tot ik rond 9 u beneden een gsm hoorde afgaan, onmiddelijk dacht ik aan Geert, maar nog dronken van de slaap rolde ik niet direct uit bed en een dikke tien minuten later hoorde ik hem op het hof rijden. Hij was pisnijdig en begon me te verwijten in alle talen dat hij door mijn schuld niet naar de dokter kon gaan met Eline, en ik stond gewoon aan de grond genageld want ik wist niet waar ik het had! Ik werd daarop heel kwaad en zei dat hij voor mijn part den boom inkon! En ja, na tien minuten kwam hij met hangende poten terug afgekropen om hem te excuseren dat het helemaal mijn fout niet was, dat het gewoon de zijne was door veel te lang bij de brandweer gebleven te hebben. Dus ja, de dokter werd uitgesteld naar deze morgen.

Deze morgen was het dan terug heel hectisch, gelukkig geen oproep meer van de brandweer die de rust verstoorde en dus kon Geert met Eline naar de dokter, die heeft haar antibiotica voorgeschreven en hopelijk geneest ze snel want het is best wel vervelend nu ze zo slecht eet, ik moet noodgedwongen de groentjes en de fruitpap van haar menu halen want ze eet geen hap!

En verder zit ik al gans de dag te beven van de kou, och wat verlang ik naar onze open haard maar helaas door tijdsgebrek kan hij niet aangestoken worden doordat hij iedere keer moet klaargestoken worden. :(

Straks word het een avondje tv kijken en dan rond middernacht bedje in.

En ja, morgen zal ik er zijn hoor in de blogroom, om 20 u of beter gezegd rond 20 u zal ik op post zijn. :) :) :)

19:57 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.