01-01-04

Rustige oudejaarsavond...

Gisterenavond was het een rustig avondje, na een aperitiefje hebben ik en Geert samen met de kindjes fondue gegeten en daarbij eens een fles witte wijn uitgeprobeerd die Nico deze week was komen afgegeven en ik moet eerlijk toegeven, diene gast weet tenminste wat goede wijn is en ik had Geert al onmiddelijk de opdracht gegeven om er meteen een stuk of 5 aan hem te vragen. Hopelijk moeten we er niet te lang op wachten...misschien als ik chance heb heb ik ze morgenavond al, want dan is het bij uitzondering werkoefening en Nico zit bij hem in de ploeg dus de kans is heel groot dan. :)

Na onze fondue ben ik nog efkes op mijn pc gekomen om verder te doen aan het blogje van Erwin maar ik kreeg direct al onder mijn voeten van Geert dat ik weeral op diene pc wilde, nu ja, ik flink tegen mijn goesting terug naar beneden, en na een half uur heeft hij dan toch gezegd van 'pff...t'heeft geen zin om ons hier allebei te zitten vervelen, kunnen we evengoed allebei iets doen dat we graag doen' en ben ik op mijn pc'tje terug gegaan en heeft Geert zijne agenda ingevuld voor van't jaar.

Rond 22 u of t'kan iets vroeger of later geweest zijn ben ik dan naar beneden gegaan om nog een stuk ijstaart te eten met Geert voor hij vertrok naar de brandweer en daar kwam ik tot de onaangename ontdekking dat mijn droogkast het begeven had. Nu, ik had al zware vermoedens dat er iets mis mee was, want had de dag voordien een droogkastje ingestoken, maar luie Eva had voor ze ging gaan slapen het deurtje opengezet met de bedoeling om de dag nadien alles uit te halen en toen ik de morgen nadien voelde was alles nog nat. Nu dacht ik dat ik hem vergeten aansteken was, maar blijkbaar niet. Dus ja, dat is dus echt flink balen! Nu, het kon slechter; want was het de wasmachine geweest dan had ik pas serieuze problemen! Nu kan ik het oplossen door elke dag een wasmachine te wassen, net niet teveel en niet te weinig dat alles op mijn wasrekje kan. En morgen bel ik onmiddelijk naar Verdeghem om te vragen om eens langs te komen maar ik denk dat het terminaal is. Het is de thermostaat die kapot is. En dat is meestal het einde voor een droogkast. Nu ze is ook al 5 jaar en dat is oud voor een droogkast die per week gemiddeld 18 keer moet draaien. Dus ja, de komende dagen, misschien weken wordt het ons afdrogen met schuurpapieren handdoeken en washanden, bah! Dat is nu echt het voordeel van een droogkast en dat is dat alles zacht is en ook het strijkwerk is echt nog het minimum. Nu er zijn veel dingen die ik er niet insteek maar met kindjes is zoiets echt wel nodig, zeker als je niet alles in drievoud hebt zoals lakens etcetera.

Gisteren ben ik dus na in slaap gevallen te zijn in de zetel gaan slapen rond 0.30. Mijn gsm'pje stil gezet want Geert zou in de zetel slapen en die zou gewoon gek worden moest dienen gsm nog afgegaan hebben en gelukkig maar want toen ik s'morgens opstond had ik 9 oproepen gemist. Amai, nog nooit gehad dat zoveel mensen mij op een dag proberen bellen. (lol)

Deze middag hebben we dan de rest van de fondue gegeten en ik had geluk, mijn moeder belde me deze morgen om te vragen of zij niet naar mij moest komen met dit rotweer en ik natuurlijk blij! Dus binnen een half uurtje verwacht ik haar samen met mijn stiefvader en ze ging alvast de taart bij haar hebben. :)

Normaal gezien zouden we deze avond naar mijn meter gaan maar ik zie het niet goed zitten en ik zal haar cadeautje wel meegeven met mijn moeder en ik zal wel eens gaan op een latere datum, als het eens wat minder glad ligt op de baan en het wat beter weer is.

15:29 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.