04-01-04

Geluk bij een ongeluk!

Vrijdag zijn ze geweest van Verdeghem om mijn droogkast te maken, al goed en wel maar bij mijn eerste droogbeurt merkte ik dat ze niet genoeg opwarmde met als gevolg dat mijn was niet droogde, nog een tweede keer geprobeerd en dan was het terug prijs; droogkast gaf geen warmte meer dus ja, zaterdagmorgen onmiddelijk terug gebeld naar die winkel en maandagnamiddag komen ze terug en nu maar hopen dat het deze keer GOED gemaakt zal worden of er gaat er hier ene serieus op zijn achterpoten gaan beginnen staan; één factuur wil ik betalen, een tweede ook maar als het morgen terug niet goed marcheert weiger ik de factuur te betalen, ze gaan er niet blijven mee rammelen zulle!

T'is natuurlijk wel afzien want met kleine kindjes en dan nog eentje die het leuk vind om af en toe eens in zijn bedje te plassen is het echt heel vervelend om zonder droogkast te zitten. :(

En dan nog het goede nieuws dat is dat ik bijna na een jaar mijn digitaal fototoestelletje te hebben ik de instelling gevonden heb om foto's te nemen in den donkeren want voorheen lukte het mij niet om mooie foto's te nemen. Bleek het dus niet bij de instellingen te staan maar door gewoon simpel een knop lichtjes naar links in te drukken. Kwam er per toeval op en ik content!!! :) :) :)

En verder ben ik de laatste dagen nog niet veel buiten geweest, de laatste keer was vrijdagmorgen toen ik naar de bakker moest, voor de rest koester ik mij mooi aan mijn open haardje want t'is mij veel te koud buiten! ;-)

20:43 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

levend wasrekje??? Ik heb een fabuleus idee, daar je toch zo graag voor de open haard zit. Als je nu eens de gewassen kledij beetje verspreid over jou hangt, dan drogen die kleertjes meteen ook en jij blijft lekker warm zitten.
Als dat geen pluim verdient :-)

Gepost door: erwin | 06-01-04

Bedankt voor het mooi compliment! En ik zou geen complexen mogen hebben zeker met jou,
als je in mij een wasrek ziet vraag ik me af hoeveel kilo's ik
nog moet afvallen voor je in mij eens iets eleganters ziet?

Dacht dat je een vriend was zulle...je hebt me diep
teleurgesteld. Of toch niet...ik apprecieer je eerlijkheid, nu
weet ik wat ik de 17de zeker NIET mag doen en dat is eten,
dus Patsy als je dit leest maak maar eten klaar voor één
persoon minder. :-)

Veel liefs,
Eva

Gepost door: Eva | 06-01-04

oohhh Ge hebt me weer verkeerd verstaan hé. Ik had het op zo een lang, smal wasrekje :-)

Je "weetjes"blog is in orde,hé. En rarara, wat staat er weer bij de link van mijn blog?? Jawel, ne tsjoek tsjoek LOL Wel goed gevonden

Gepost door: erwin | 06-01-04

De commentaren zijn gesloten.