08-01-04

Vierde keer, goede keer

Vorige week is dus onze droogkast in panne gevallen en zoals ik al schreef zijn ze dus vorige week vrijdag voor de eerste keer terug geweest van de winkel en hebben ze er een ander stuk ingestoken maar toen ik de droogkast s'avonds probeerde werkte het dus niet.

Maandag zijn ze dan voor de tweede keer terug geweest en aangezien ik er nu het volste vertrouwen in had dat ze gemaakt was, want er zaten maar 2 stukken in waar het probleem kon aan liggen en dat die allebei vervangen waren testte ik ze pas rond de avond en jullie gaan het nu geloven of niet...maar ze werkte weer niet!

Woensdag, gisteren dus zijn ze dus voor de derde keer geweest en ja, diene kerel bekende dat die twee stukken niet origineel zijn, wat zoveel wil zeggen dat ze feitelijk meer gebruikt worden voor andere types van droogkast. Dus ja, hij kon het dus niet repareren en nu komt hij vrijdag terug en hopelijk, ik schrijf HOPELIJK is die droogkast dan gemaakt want het begint stillekes aan mijn keel uit te hangen! Ik heb tegen mijn ventje gezegd dat als het dan niet gemaakt is ik gans die droogkast buitenvlooi en ik een nieuwe koop!

En t'is alsof het er om doet; precies nu tijdens mijn droogkastloze dagen moet mijn oudste zoontje meermaals in zijn bedje en kleren plassen en het is net nu dat mijn jongste zoontje ziek is en al een ganse morgen en middag overgegeven heeft. Met als gevolg dat zijn kleertjesvoorraad op is en hij nu grotere maatjes van zijn broer moet aandoen. :(

Leve de technologie zou ik zeggen...maar ze moet dan wel werken natuurlijk.

16:20 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey Eva Amai seg, ocharme, al die hectische toestanden in huis pfieuw, stay strong zou k zeggen ;-)

Gepost door: a m a n | 08-01-04

De commentaren zijn gesloten.