10-01-04

Naweeën

Blijkbaar blijft de ellende van vorige week mij achtervolgen want vandaag kwam ik tot de niet prettige ontdekking dat ik wat vergeten was, namelijk door al mijn miserie ben ik gewoon mijn stempelkaart vergeten afgeven van december, dus ja, maandag weet ik weer wat gedaan; in de namiddag vlug naar het ACV om te vragen wat ik nu moet doen. Ik zou mijn eigen wel kunnen doodslaan dat ik zoiets vergeten ben, ik moet zeggen dat ik op oudejaarsavond er nog aan gedacht had maar ja, ik dacht van t'is toch gesloten morgen, ik heb nog tijd en ja...vergeten uiteindelijk. :(

Deze morgen is Geert naar de dokter geweest met Nathan want zijn oogjes zagen er heel slecht uit en ja, nu moet hij terug oogdruppels en een siroop nemen om die ontsteking die vooral in zijn neusje zit te genezen.

Deze middag dan pannenkoeken gebakken want ik had niet in echt veel dingen goesting en vandaar.

In de namiddag een siesta'ke gehouden en daarna mijn huisje wat opgeruimd, begonnen met mijn Engels bij te werken maar ik ben nie ver geraakt. Ook mijn voornemen om Patsy haar blogje verder af te werken moest ik opzij schuiven want daarvoor had ik echt de tijd niet meer.

Tussendoor wel efkes op 2 blogjes geschreven, kwestie van mijn lezers te blijven entertainen en straks, binnen welgeteld een kleine 10 minuten ga ik tv gaan kijken zie en dit voor de rest van de avond.

19:32 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.