22-01-04

Bekaf

Armen die tintelen, mijn benen die knikken, elk spiertje die schreeuwt om rust...
Vandaag was de eerste keer in drie weken tijd dat ik zo afzie van 2 uurtjes sporten na elkaar. Kwam het doordat ik zo moe was of omdat ik hoofdpijn had? Ik weet het niet. Maar zelfs tijdens het eerste uur moest ik al bij het stepgedeelte pauzeren. Maar toen ik efkes stilstond kreeg ik al onmiddelijk te horen dat ik moest blijven stappen, toen had ik efkes zin om heel luid te roepen door gans die zaal 'BEUL' maar ik heb me maar ingehouden en zo goed en zowel, in slowmotion meegestapt. :(

Het fitnessgedeelte ging als niets, voor ik het wist was het voorbij en de BBB oefeningen daar had ik voor de eerste keer in weken tijd bijna geen problemen mee, allez, enkel bij die kruisovers heb ik efkes moeten schrikkelen. Maar de rest ging heel goed.

Dan bij clipdance dacht ik efkes dat het liedje gedaan was die we de laatste twee weken geleerd hadden maar helaas...het was nog niet gedaan, integendeel het moeilijkste deel kwam vandaag en dus heb ik er nie veel van terecht gebracht, ik zat meer met mezelf in de knoop dan dat ik het goed deed. Een dikke vijf minuten van het einde heb ik uiteindelijk moeten plooien en mij aan de kanten moeten zetten want het ging echt niet meer. Maar er was blijkbaar nog een stepster die hetzelfde probleem had met benen en armen die niet meer meewilden op commando hahaha.

Ik heb dan nog efkes goed kunnen lachen met een komisch exemplaar, zo'n gelegenheidsdanser kan ik hem noemen; een man van rond de 50 volledig in mooi pak...t'was eerlijk gezegd geen zicht om hem bezig te zien, maar ik bewonder zijn inspanningen, de durf om zo mee te doen! ;-)

Thuisgekomen van te sporten kwam ik tot de niet-prettige ontdekking dat mijn 3 kindjes zwaar ziek zijn, nu Nathan liep al gans de week niet goed maar vandaag had hij rond de 39°c koorts en Eline ook. Milan die loopt ook niet goed, dus ja, morgenochtend kunnen we nog eens een bezoekje brengen aan de dokter. :(

Nu zou ik het liefst van al in mijn bedje kruipen maar het is chatavond en dus ga ja...zullen we maar een paar uurtjes chatten zeker?

23:13 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aiai Alle kindjes ziek en Evaatje ook al ni in topvorm.
Veel beterschap en dikke knuf ... maar me ni ziek maken he ;)

Gepost door: Lieve | 22-01-04

De commentaren zijn gesloten.