07-02-04

Vol leven

Donderdagavond was het terug chatavond, maar deze keer begon de chatavond vrij laat, efkes dacht ik van ik ga gaan slapen maar kom ik heb het toch volgehouden en om 23.30 zijn we beginnen chatten maar ik was doodop, had de laatste nachten bijna niets kunnen slapen en dat begon langzaam zijn tol te eisen...

We hebben dan nog tot ongeveer 4 u gechat en dan bedje in, raakte dan niet in slaap. S'morgens om 9 u eruit. Kindjes gearrangeerd terwijl Geert naar de winkel was om iets te arrangeren voor de brandweer.

Dan als Geert thuisgekomen is vlug de kindjes klaargemaakt en zijn we richting Brugge vertrokken, eerst een lekker chocomouske gegeten en dan zijn we gaan wandelen en ja, Eva had iets in haar hoofd en dat moest ook verwezelijkt worden, ik wilde dus graag een topje om te gaan sporten eventueel een nieuwe trainingsbroek. Dus ja een sportwinkel binnengegaan in Brugge en keuze dat ze daar hadden, vooral in broeken maar door tijdsgebrek moest ik mij niet bezig houden en heb ik vlug een topje genomen om te passen met een bijpassende trainingsbroek, ik had wel het probleem dat er geen spiegel was in het pashok dus heb ik op Geert zijn smaak moeten afgaan en hij vond het mooi, s'avonds gepast deze keer voor de spiegel en ik vond het wel mooi, wel een beetje raar want ik heb dat nog nooit gedragen een kort topje maar het was wel mooi en ge kunt zeker niet naast mij kijken; de voorkant is flashy oranje en de achterkant antracietgrijs. De trainingsbroek is dan volledig in het antracietgrijs. Ik kan al niet wachten om te gaan sporten nu hahaha.

S'avonds hebben we dan spaghetti gegeten en heb ik mijn huisje wat opgeruimd en rond 23 u zaten we in ons bedje.

Deze nacht was een nacht sedert lange tijd dat ik heel goed geslapen heb en ik voel me al gans de dag kiplekker, heb al gans de morgen gekuist, en nu tussendoor ben ik nog steeds bezig en ik ben nog niet van plan om te stoppen ermee!

Deze middag heb ik dan mijn kwartels klaargemaakt, er zaten er nog tien in de vriezer en ja, ontsnappen kon niet meer. Maar ik heb tegen Geert gezegt dat de volgende keer dat ik nogmaals kwartels ga klaarmaken zal zijn als Eline trouwt, dus...dat zegt al genoeg. ;-)

Deze avond word een tv kijk avondje. En morgen een rustig dagje niets doen. :)

15:05 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zeker van ???? dat er geen enkele kwartel nog in de diepvries zit...
en Jij die dat zo goed en graag klaar maakt
nog zo lang wachten voor een volgende keer .....

Alvast een leuk en ontspannend weekendje gewenst van ons allen

Gepost door: Luc, Katrijn en kids | 07-02-04

zou ik??? JAJA....WANNEER ETEN WE KWARTEL?? hahahahaha

Gepost door: Erwin | 09-02-04

De commentaren zijn gesloten.