25-02-04

Ik haat dit weer!

Toen ik deze morgen opstond was mijn humeur al direct gezakt tot aan het vriespunt, niets dat ik meer haat dan het eerste beeld dat mijn netvliezen opvangen en dat is het beeld van sneeuw...bah, jakkes. Ik verwenste direct Sabrina de vriendin van Erwin die net terug kwam uit skivakantie want in mijn ogen was zij de daderes van het onheil, zij was degene die mij dit souveniertje meegebracht had. Nee, Sabrina, ik heb niets tegen jou maar wel iets tegen hetgeen je meegebracht hebt en ja, had ik genoeg geld dan kreeg je zeker van mij een one-way ticket naar de Noordpool en mocht je die verdomde sneeuw meenemen en met de rest van mijn geld zou ik dan één of andere Jamacaan naar hier halen die natuurlijk zijn warme weertje ook mee zou brengen hé. (dacht eerst aan mijn tante Linda uit Marokko naar hier te halen maar aangezien er eergisteren daar een aardbeving plaatsgevonden heeft waar zij woont was dat niet echt een goed idee:( )

Vanmiddag mag ik dan weer eens op bezoek bij mijn favoriet specialistje in Gent achter mijn zesde spuitje en word ik gemarteld want hij gaat weer een tiental haren uittrekken om ze te onderzoeken en maar hopen en bidden dat er al betering te zien is anders mag ik nog een volgende 8-beurtenkaart daar gaan kopen. BESPAAR MIJ DAAR VAN!!!

Vanmiddag zou ik dan graag naar de bloemenwinkel gaan want ik heb daar 2 bloempotten staan die echt wel terminaal te noemen zijn, ik zal hun proberen de laatste zorgen toe te dienen, namelijk een grotere bloempot geven maar als dat niet helpt zal ik maar snel een duoplaats reserveren op het flora-kerkhof.

Vanavond is het normaal gezien chatavond, ik hoop dat het terug een plezante avond word maar door enkele onverwachtse bochten in het traject deze week als aanloop naar de chatavond zou het wel eens kunnen gebeuren dat we alledrie vroeg in ons bedje gaan liggen. Niet dat den dienen daar triestig voor zal zijn...ne nee, niet omdat ik jullie saai vind maar gewoon omdat ik een beetje t'eind mijn krachten ben en ik momenteel een bedje verkies boven alles.

10:53 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.