11-04-04

Lang geleden

Gisteren zijn dus Erwin, Sabrina, Patsy en Jan naar mij gekomen om 19 u. We hebben eerst een glaasje schuimwijn gedronken en rond een uur of negen zijn we aan tafel gegaan en hebben we samen fondue gegeten.

Rond 22 u zijn we dan richting Denia vertrokken; een taverne in Lochristi en eerst dacht ik van 'tiens dat wordt hier een ganse avond tafelzitten' maar toch bleek het helemaal niet zo te zijn. Op een gegeven moment zijn Patsy en Sabrina dan beginnen dansen en heb ik hun ongeveer na een twintigtal minuutjes alleen te laten dansen hun vervoegd en ik ben er bijna niet meer afgeweest.

Ik heb mij ongelooflijk goed geamuseerd, het was echt jaaaaren geleden dat ik zo'n plezante avond meegemaakt heb, ik heb echt enorm genoten en ik hoop echt dat we dat ooit nog eens mogen doen, zo'n avondje uit naar daar.

Het was een fantastische mooie avond en enkel en alleen maar doordat ik in zo'n goed gezelschap was van van Erwin, Sabrina, Patsy en Jan en ik wil jullie dan ook bedanken voor de mooie uurtjes samen met jullie. :)

19:45 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ja hé, het was een prachtavond! Jij ook bedankt hoor, voor die hele goede gezellige avond met goede sfeer!!! Het was een tijdje geleden dat ik me zo goed geamuseerd had hoor, op het gebied van dansen...Waaaaw...als het aan mij lag, was ik er nu nog zie, bezig me dansen ;-)

We moeten dit zeker met ons allen nog eens overdoen hoor ;-) Zo snel mogelijk zelfs!!! :-)

Een prettige (slaap?)dag nog, allee...ik loop dus momenteel gewoon te slaapwandelen in huis.

Veel liefs,
Patsy

Gepost door: vlindertje | 13-04-04

De commentaren zijn gesloten.